Hvad kan man bruge en mand til?

Jeg lavede for et par år siden en liste over, hvad man kan bruge en mand til, fordi jeg overvejede om jeg ikke bare kunne undvære mænd og klare mig alene. Det kunne jeg ikke, da listen viste sig at indeholde hele 26 ting, jeg kan bruge en mand til;)
Du kan også høre mere om det på bogradio.dk: http://bogradio.dk/2010-12-06-26-ting-man-kan-bruge-en-mand-til
Jeg kan bruge en mand til at
 1. tale med om mit arbejde
 2. grine sammen med
 3. elske godt med
 4. sørge for alle mine maskiner fungerer
 5. fortælle om Christian den 4., når jeg har brug for det
 6. diskutere politik med
 7. male køkkenet og resten af huset
 8. erindre om at det kan være bedøvende ligegyldigt, hvad andre tænker
 9. give mig massage fra top til tå
 10. kærlighed
 11. rejse verden rundt med
 12. eller bare en forlænget weekend i New York
 13. betale uden at dele regningen
 14. begære og blive begæret af
 15. kysse
 16. flirte med
 17. slå græsset
 18. spise lækker mad med
 19. give mig gode konkrete råd
 20. købe det ind, der står på huskesedlen
 21. gå i byggemarked og komme hjem med det rigtige
 22. grille død fisk og ko
 23. lege med
 24. tænke stort
 25. åbne glasset med syltetøj
 26. kæle med

7 thoughts on “Hvad kan man bruge en mand til?”

 1. Patetisk at en kvinde har brug for at lave en så forsimplet liste over hvad hun kræver! Så et interview med dig og du virkede ærlig talt om en lille pige der havde brug for at hævde sig med sin liste og 3 mænd. Det var virkelig sørgeligt at se på…

  Folk er bedøvende med din komplet ligegyldige liste og holdning til nuværende parformer. Enig der kommer til at ske en ændring, men du har da ramt hel ved siden af.

 2. Denne liste er fornærmende overfor både kvinder og mænd. Som kvinde kan jeg sagtens gå i byggemarked og komme hjem med det rigtige, og vores hjem er det mig, der sørger for at alle maskinerne fungerer.
  Skulle jeg derimod bede min kæreste om at formatere min harddisk, programmere en webserver eller fortælle om Christian d. 4(fordi alle mænd er alvidende, ja det er jo ikke noget pres!) ville han måske se en anelse rådvild ud. Og det er helt okay.
  En liste over hvad jeg skal bruge en mand til:
  1. Kysse
  2. Have sex
  3. Flirte
  4. Begære og blive begæret af.
  Derudover ønsker jeg en mand, jeg elsker, en der får mig til at le og som jeg kan tale godt med. Jeg ønsker en partner der støtter mig i livet – og ikke en glorificeret handyman.

 3. Respekt Pouline, synes det er friskt og modigt at melde ud omkring hvilke ønsker du har til livet. Jeg kan godt følge din tankegang, om en til tre er det optimale eller måske en til fem er bedre ved jeg ikke, men ideen er god. Til de mavesure, lad der være plads til os alle, til de mange sjove bud på hvordan livet skal leves.

 4. Godt gået Pouline….det er da på tide at vi får en debat om hvad der er det “normale” det der er rigtigt for den ene behøver absolut ikke være det for den anden. Så ja…lad os få gang i debatten. Din liste synes jeg er lidt gammeldags….de fleste kvinder kan faktisk en del praktisk selv….synes ik tingene skal deles op på den måde, det virker lidt lillepigeagtigt “kom og hjælp mig”. (enig med Mathilde H) Det virker ambivalent, da du jo ellers står for at være moderne og handlekraftig. Go on Pouline…håber at høre mere til dig. Vender tilbage når jeg er færdig med din bog, som ind til videre fanger ( :

 5. Tak for kommentarerne. Indelingen i tre er et redskab til at blive konkret i forhold til nogle af de mange forventninger, der ligger til partneren i en relation. Og et signal om at en partner ikke behøver opfylde alle ens behov.
  Jeg har brug for praktisk hjælp for jeg bor i et stort 200 år gammelt hus. For andre er det måske mere vigtigt at nyde naturen sammen, eller lade tre aspekter af det seksuelle fylde hver sin rolle.
  Mit mål er at vise en ny måde at tænke og leve kærligheden på og i betragtning af hvor mange forhold, hvor man enten er utro eller går og brokker sig over hinanden, synes jeg det er på tide at tænke alternativer. Andre konkrete forslag er meget velkomne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.