Og så besvimede bruden

2013-05-31 10.47.29
Vi har fået fat i en wedding planner, som de siger i udlandet, og det er fantastisk. Hun hedder Pia, og hun vil stå for afviklingen af det hele, så når hun kommer lørdag formiddag på den store dag, skal min kæreste og jeg slippe kontrollen, og så tager hun og hendes assistent over. Jeg glæder mig til, det bliver den lørdag formiddag;-)
Hun var nervøs for at jeg ville have problemer med at give slip og forsikrede mig om, at hun har års erfaring i det her, og jeg skulle ikke bekymre mig. Jeg sagde, at hun heller ikke behøvede at bekymre sig, for jeg skulle nok give slip. Om min kæreste Steen så kan slippe, når vi kommer til den lørdag, er et andet spørgsmål. Han har nemlig betydelig mere styr på vores køkken, madvarer og logistik, end jeg har.
Hun spurgte også, hvilket slags bryllup, vi gerne vil have. Vi fortalte, at vi gerne vil have et nærværende, uhøjtideligt og dejligt bryllup, hvor tingene ikke kører op i en spids. Det glæder hun sig til at få til at ske. Hun spurgte også til vores ambitioner i det hele taget. Vi fortalte, at vi hverken er til guldkaret, limousine eller et udstyrsstykke, hvor udtrykket larmer højere end det indtryk, vi gerne vil have vores bryllup skal sætte hos deltagerne.
Pia fortalte om et bryllup, hun havde stået for at arrangere for et ungt par. Især bruden i parret gik meget op i at brylluppet skulle være helt perfekt. Hun mistede sågar appetitten i dagene op til brylluppet. Så oprandt den store dag. Det gik fint i kirken, og de kom hjem og gik til bords. Men midt under forretten kastede hun op og besvimede. Resten af sit bryllup tilbragte hun i sengen.
Sådan et bryllup skal vi ikke have! sagde Steen.
Jeg er helt enig. Samtidig mærkede jeg, at det at arrangere et bryllup er en lang beslutningsmølle omkring, hvad man synes passer til en selv, til partneren, til os begge to sammen, til det indtryk vi gerne vil gøre, til de signaler, vi gerne vil sende, og til de venner og familie, som vi gerne give en skøn fest.
Jeg er glad for, at jeg først bliver gift nu. Og jeg ved, at jeg har fravalgt et kirkebryllup tidligere, fordi jeg netop ikke syntes, jeg formåede at træffe alle disse signalbeslutninger og være rimeligt sikker på at jeg ville være tilfreds med dem senere.
Jeg så på min kæreste, som vi sad der i haven, og mærkede, at der er plads til at træffe de forkerte beslutninger og sende vildfarne signaler. Har du erfaring med at have truffet de rette eller netop ikke de rette signaler til dit bryllup? For så hører jeg gerne om dine erfaringer. Jeg er især interesseret i at høre, om der var noget i forbindelse med dit bryllup, som overraskede dig.

 

One thought on “Og så besvimede bruden”

  1. de er sgu meget sjove de her blogs Pouline 😉 og jeg har jo været gift også, men på borg – i Tjekkiet 😉 der skulle vi tale med spøgelserne først – måske I lige skal tjekke om der er visse vildfarne sjæle i kirken 😉
    glæder mig
    NP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.