Bøger & foredrag

 FOREDRAG

  • Syv veje til kærligheden. Hvordan får I mere nærhed i jeres forhold, eller styrker den nærhed I har? Kom og hør forfatter Pouline Middleton fortælle om fire redskaber til mænd og tre redskaber til kvinder. Læs mere her
  • Følg dine længsler. Kom og hør hvordan du kan blive bedre til at finde ind til dine dybeste længsler og finde modet til at leve dem ud. Forfatter Pouline Middleton deler den research hun har lavet, mens hun skrev romanen Spor af længsel, som udkom i maj 2014. Læs mere her.

BØGER

SporAfLængsel-cover2Spor af længsel er en historie om, hvordan man kan dø indvendigt, når man ikke følger sine længsler. Samtidig er man nødt til at finde modet til at følge længslerne uden vished for, hvor de fører en hen.

Roman af Pouline Middleton, 426 sider – fås som ebog og som trykt bog her 

Udkom 28.05.2014

 

Syv veje til kærligheden – en håndbog om at få mere kærlighed –

En kort og konkret håndbog i hvordan man får mere sex, nærhed og kærlighed i sit liv.

Til Syv veje til kærligheden manden, der længes efter et liv, hvor det er ok at være i kontakt med sin maskuline identitet, hvor man kan sige nej til partneren og hvor man kan dyrke sex med glæde.

Til kvinden der ikke længere vil stå med  det hele selv, og som gerne vil respektere sin mand, og dyrke mere god sex sammen.

For at få opfyldt flere af disse behov, er her nogle veje, mænd og kvinder kan gå.

“Det er den mest fantastiske korte og overskuelige bog med vejledning og konkrete fakta til både at udvikle og fastholde parforhold/ægteskab. Jeg ville ønske, at alle fik den udleveret ved ægteskabets indgåelse. Jeg er helt overbevist om, at det ville forbygge skilmisse. Jeg arbejder med mennesker i det daglige og har oplevet at vi kvinder taler i koder/underforstået. Mænd er mere til direkte beskeder. Så derfor kan jeg meget varmt anbefale bogen.”

Stina Bargmann Toft

Hent gratis læseprøve som PDF her

Køb den trykte bog eller ebogen her

En kvinde tre mænd / En mand tre kvinder

Romanen "En kvinde tre mænd", som udkom 2010
Romanen “En kvinde tre mænd”, som udkom 2010

 

199,- kr. Kan bestilles hos boghandlere. Nu i 2. oplag!

“En kvinde tre mænd”, en roman af Pouline Middleton

Romanen handler om 42-årige Elizabeth Trapgaard og kærligheden. Vi møder hende, da hun netop er blevet alene igen og gør status. Hun synes ikke, at tosomheden har bragt det bedste frem i hende selv og mænd. Så hun beslutter at sende drømmen om den eneste ene på pension, og i stedet lede efter tre mænd: en til snak, en til sex og en til praktisk arbejde.

”En kvinde, tre mænd” er en underholdende roman om en kvinde, der udfordrer nogle af vores grundlæggende opfattelser af, hvad kærligheden er for en størrelse. Den bevæger sig i krydsfeltet mellem vores drømme og de mange nye muligheder, der er for at leve dem ud og få kærligheden til at vokse, også når man ikke er 17 mere, men stadig føler sig, som om man var.

Hent GRATIS smagsprøve (pdf) Som ebog: www.riidr.dk

En mand tre kvinder som udkom i 2010
Romanen “En mand tre kvinder” som udkom i 2010

 

199,- kr.Kan bestilles hos boghandlere.

“En mand tre kvinder”, en roman af Peter Jørgensen

Romanen handler om 48-årige Christian, hans glæder og udfordringer med kvinder, hvor han ofte lander i dilemmaer mellem følelser og fornuft. Da Christian i foråret mødte Elizabeth, som havde sat sig for at finde tre mænd til forandring fra det traditionelle parforhold, blev han inspireret til at finde tre kvinder, som hver især opfylder hans forskellige ønsker: En eksotisk, en soulmate og en frisk, ung og gerne lidt vild type.

“En mand tre kvinder” er den første dagbog om kærlighed, som er skrevet af en mand. Den beskæftiger sig med nogle af de dilemmaer, den moderne mand står midt i med en masse valgmuligheder men uden et kompas, man kan være sikker på fungerer hver gang.

Hent GRATIS smagsprøve (pdf) Som ebog: www.riidr.dk

 

Backstage Live inviterede mig til at lave 10 minutters præsentation af nogle af de reaktioner, jeg fik på min roman “En kvinde tre mænd”, og hvad jeg ser, der sker på parforholdsområdet i denne tid. Du kan se en video med det her

Gå efter guldet

IMG_0962
Romanen “Gå efter guldet” der udkom i 2002

Gå efter guldet,

En sjov og bittersød nutidsroman om den unge kvinde, Felicia, der arbejder hårdt for at få jobbet og kærligheden til at fungere, men som gang på gang støder mod glasloftet begge steder.

336 sider, udkommet på elkjaeroghansen (2002)

One thought on “Bøger & foredrag”

Comments are closed.