Spor af længsel

Foto: Pouline Middleton
Foto: Pouline Middleton

Ellen forelsker sig i en ungarsk pianist en måned før hun skal giftes med Jens. Hun har aldrig mødt pianisten, men hører et interview med ham på radioen og forelsker sig i hans stemme. Hun beslutter at opsøge ham, men da hun dagen efter henvender sig på koncertstedet er han netop rejst til Paris. Hun følger efter ham til Paris, Geneve, Firenze, Wien og Budapest.

I flere uger er Rose, som lever et ensomt liv i København, blevet skygget af en gruppe kinesere. Hun får uventet hjælp af fotografen Wei Yeong fra Hong Kong og sporene fører dem til Budapest, til den kendte pianist Andras Kuchec.

Andras Kuchec har sine egne grunde til at længes efter besøg af en ung dansk pige….

Spor af længsel er en historie om, hvordan man kan dø indvendigt, når man ikke følger sine længsler. Samtidig er man nødt til at finde modet til at følge længslerne uden vished for, hvor de fører en hen.

 

Pouline Middleton Foto: Steen Larsen
Pouline Middleton
Foto: Steen Larsen

Om forfatteren

Pouline Middleton er forfatter, foredragsholder og coach.

Spor af længsel er Pouline Middletons tredje roman. RomanenGå efter guldet, der udkom i 2002 og succesromanen En kvinde tre mænd, der kom i 2010, var begge debatromaner. I begge bøger satte hun fingeren på nogle af de tabuer omkring magt og seksualitet, som stadig findes i den moderne kultur, og bøgerne skabte en del debat.

Følg hendes blog her

Køb bogen som trykt bog her

Køb bogen som ebog her