Syv veje til kærligheden

Håndbog om at få mere kærlighed – udkom 31.03.2014

Syv veje til kærlighedenEn kort og konkret håndbog i hvordan man får mere sex, nærhed og kærlighed i sit liv.

Mange mænd længes efter et liv, hvor det er ok at være i kontakt med sin maskuline identitet Der er også en del mænd, som synes, det er svært at være manden i hjemmet. Og så er der en del mænd, som synes, at der dyrkes for lidt sex i deres forhold

Mange kvinder længes efter en mand, de kan regne med, så de ikke skal stå med det hele selv. En del kvinder ville også gerne kunne respektere mænd oftere end, det er tilfældet i dag. Og så er der en del kvinder, som synes de får for lidt god sex.

For at få opfyldt flere af disse behov, er her nogle veje, mænd og kvinder kan gå. Kan man gå på disse veje, får man med stor sandsynlighed mere kærlighed, trygge velfungerende rammer og dejlig sex.

“Det er den mest fantastiske korte og overskuelige bog med vejledning og konkrete fakta til både at udvikle og fastholde parforhold/ægteskab. Jeg ville ønske, at alle fik den udleveret ved ægteskabets indgåelse. Jeg er helt overbevist om, at det ville forbygge skilmisse. Jeg arbejder med mennesker i det daglige og har oplevet at vi kvinder taler i koder/underforstået. Mænd er mere til direkte beskeder. Så derfor kan jeg meget varmt anbefale bogen.”

Stina Bargmann Toft

Hent gratis læseprøve som PDF her

Køb ebogen til her

Køb den trykte bog her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *