Coaching

Har du problemer med kærligheden? Eller med arbejdslivet? Eller med begge? Overvejer du om du skal prøve noget helt nyt? Eller går det godt, men du synes alligevel, der mangler noget? Måske drejer det sig mere om, at du har svært ved at få familie- og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed? Eller trænger du mest af alt til et rum, hvor du og dine behov er i fokus?

Jeg er både kærlighedscoach og karrierecoach. Siden 2003 har jeg coachet mennesker med vidt forskellige udfordringer indenfor kærlighedslivet, i deres arbejdsliv eller indenfor begge områder.  Jeg foretrækker at arbejde i forløb, fordi det giver de bedste resultater. Når vi mødes over flere gange kan jeg hjælpe dig med at finde ind til kernen af din udfordring, og derefter får du tid til at overveje, hvad du vil gøre ved den udfordring, du står overfor, så du kan finde en løsning, der kan holde.

”Pouline hjalp mig til at definere hvordan jeg kunne skifte branche og et par måneder senere landede jeg drømmejobbet.”
Svend, 59 år

Jeg fandt modet til at være mønsterbryder i min familie og handle langt udenfor komfortzonen for at få det kærlighedsliv, jeg altid har drømt om. Pouline har fulgt processen tæt, og det har hjulpet mig i at holde fast.”
Karina, 42 år

”Alt gik godt. Og alligevel var jeg ikke tilfreds. Jeg synes der manglede noget. Pouline hjalp mig til prioritere og vælge fra, så mit liv blev mere fyldt af netop det, jeg trives med at lave.”
Anna, 39 år

Et forløb
For at komme i dybden med dine udfordringer anbefaler jeg, at vi aftaler et forløb, der består af min. 8 x 60 min. Et forløb gør at man skaber et særligt rum og giver sig selv tid til at få en dyb forståelse for ens udfordringer. Det giver også tid til at finde en løsning, som du kan sætte i værk.
Du kan også booke enkeltsessioner.

Pris
1.200 kr./gang i alt 8 gange = 9.600 kr.
Man får udleveret en privat notesbog, og der vil være opgaver fra gang til gang, som man skal løse og notere i bogen.
Enkeltsession: 1.500 kr.

Betaling og afbud
Et forløb betales ved opstart kontant eller via bankoverførsel mindst tre dage før første session. Enkeltsessioner betales kontant eller via bankoverførsel mindst tre dage før sessionen.

Afbud mindst 24 timer før ved mail eller telefonbesked – mindre end 24 timers før betales fuld pris.

Kontakt

Send mig en mail, hvis du vil høre mere på pm snabel a zebrazebra.dk